Appartement type A3 en A4
vierkamer­appartement

Bouwnummer 20, 21, 28 en 29

Hofpoort interieurs BNR4 Woonkamer HR

Dit 4-kamerappartement is slim ingedeeld, zodat elke vierkante meter optimaal tot zijn recht komt. Aan de galerijzijde liggen 2 ruime slaapkamers en de woonkamer met open keuken richt zich naar het balkon. Ook de 3e slaapkamer heeft via een schuifpui toegang tot het balkon. Daarnaast beschikken deze appartementen over een technische ruimte, ideaal voor opslag en wasmachine en droger, en een ruime badkamer. Deze badkamer is zo groot dat er mogelijkheden zijn voor een indeling met een ruime douche, dubbele wastafel, een 2e toilet.

type A3
type A4

Kenmerken type A3

  • 4-kamerappartement.
  • 3 slaapkamers.
  • 92 mwoonoppervlakte.
  • Balkon van 8 m2  én dakterras van 23m2 , beide noordoost/noordwest gelegen.

Type A3 - Exclusief dakterras en extra buitenruimte
Bouwnummer 20 en 28

Type A3 valt op door het grote terras dat vanuit de woonkamer met open keuken te bereiken is. Het dakterras ligt op het noordoosten en is 23 m2 groot waardoor u hier echt een fi jne buitenleefruimte van kunt maken met eettafel en loungebank. Wat deze appartementen extra bijzonder maakt, is dat ze qua gevel iets naar achteren liggen waardoor u ook nog eens beschikt over extra buitenruimte aan de voorzijde van het appartement. Verder heeft dit appartement net als de andere appartementen 3 slaapkamers, een grote badkamer en een ruime berging.

Kenmerken type A4

  • 4-kamerappartement.
  • 3 slaapkamers.
  • 91 m2 woonoppervlakte.
  • Dubbele buitenruimte, 5 m2 en 8 m2, noordwest gelegen.

Type A4 - 2e en 3e verdieping met extra buitenruimte
Bouwnummer 21 en 29
Zit u graag buiten en wilt u in huis graag de ruimte hebben? Bekijk type A4. Dit appartement is maar liefst 91 m2 groot en heeft 3 slaapkamers. Bijzonder aan dit woningtype is dat de gevel iets terug ligt waardoor er naast het balkon ook extra buitenruimte aan de voorzijde van het appartement is. Geniet van een prachtig uitzicht en laat elke dag een beetje voelen als vakantie.

“Hofpoort biedt
    voor elk wat wils”

2e verdieping
3e verdieping
Hofpoort Exterieur View1 HR

Interesse in dit appartement?