Locatie

Sfeerfotografie Hofpoort, Ouddorp 7410

In het hart van Ouddorp

Onze locatie biedt meer dan alleen een prachtige leefomgeving; het is ook gunstig gelegen in het hart van Ouddorp. Op loopafstand vindt u diverse winkels, restaurants, recreatieve voorzieningen en openbaar vervoer, waardoor u gemakkelijk kunt genieten van alles wat Ouddorp te bieden heeft.

Heerlijk nieuw wonen in een vertrouwd dorp

Ouddorp is een prachtig kustdorp op Goeree-Overflakkee. Wat een fijne plek om te wonen. Eindeloze zandstranden, mooie meren en prachtige duin- en natuurgebieden; alles is dichtbij. En als u wilt, zoekt u de gezelligheid op in het dorpscentrum. Lekker eten, een kopje koffie en de boodschappen doen. Of pak de fiets naar een van de andere eilanden en verken daar de natuur en het horeca-aanbod. De Hofpoort ligt ideaal: lekker rustig aan de rand van het dorp met voorzieningen, zoals de supermarkt, op loopafstand.

Hofpoort biedt
voor elk wat wils

Kom straks thuis, parkeer uw auto of fiets in de garage onder het gebouw en vervolg uw weg binnendoor naar boven. Veilig en droog! Het trappenhuis wordt omarmd door de 2 gebouwdelen, met een wisselend aantal appartementen per verdieping. De opzet is kleinschalig, hier weet u wie uw buren zijn.